Home Health Vazhdon bilanci tragjik në Spanjë, mbi 6 600 viktima dhe më shumë...

Vazhdon bilanci tragjik në Spanjë, mbi 6 600 viktima dhe më shumë se 56 000 të infektuar

5

Vazhdon të rritet me ritme shqetësuese numri i personave të prekur dhe atyre që ndërrojnë jetë si pasojë e koronavirusit në Spanjë.

Vëtëm gjatë ditës së sotme vendi ka konfirmuar 6,673 raste të reja me koronavirus duke e çuar numrin total të sëmurëve në rang kombëtar në 56,188.

Nga ana tjetër, vetëm gjatë 24 orëve të fundit, si paspjë e Covid-19, në Spanjë kanë ndërruar jetë 442 duke e çuar bilancin total në 4,089.