Home Health Lose 5 pounds for 10 days just by changing your breakfast

Lose 5 pounds for 10 days just by changing your breakfast

5

Me siguri është koha që keni dëgjuar më shumë për dieta se asnjëherë tjetër. Nuk është për tu çuditur pasi po afrohet koha e plazhit dhe e veshjeve të holla dhe secili prej nesh do të duket sa më mirë. Përgatitja e këtij ushqimi është i thjeshtë dhe do të ndihmojë ato persona që kanë një metabolizëm të ngadalte:

– 300 ml kefir (apo jogurt i payndyrshëm)
– 2 lugë supe miell tërshëre
– 1 lugë farëra të bluara liri
– 1 lugë kakao pluhur
– 5 – 7 kumbulla të thata